Tietoja minusta

Potrettikuva otettu ekspressiivisen valokuvauksen kurssilla Inartesissa 2020.
Kiva kun tulit tutustumaan verkkosivuihini! Mitä mahdollisesti haluat tietää minusta? Koulutustaustani on sosiaalipuolen ylempi tutkinto (VTM) sekä opettajan (AmO) ja opinto-ohjaajan pedagoginen pätevyys. Olen myös NLP -practitioner, Ratkaisukeskeinen valmentaja sekä Ekspressiivinen taideterapeutti.

Päätoimessani työskentelen hyvinvointialalla opettajana, opetan mm. palveluohjausta sekä luovia asiakastyön menetelmiä. Olen myös toiminut työnohaajana sekä kouluttanut ryhmiä työelämän moninaisuudesta.

Ekspressiivisen taideterapian menetelmien avulla olen saanut tuoda asiakkaille iloa, oivalluksia ja omien voimavarojen löytymistä.

Mitä on Ekspressiivinen taideterapia? Ekspressiivinen taideterapia perustuu ajatukseen, että ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija. Asioita ja haasteita, joita asiakas tuo esille, tutkitaan yhdessä, joko asiakkaan kanssa kahden tai ryhmän tukemana. Olennaista on vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja -tässä ja nyt. Työskentelyssä on läsnä muutoksen mahdollisuus. Kokeneiden terapeuttien kokemukset sekä tutkimustieto kertovat taiteen parantavasta voimasta.

https://mieli.fi/fi/mielenterveys/hyvinvointi/kulttuuri-lis%C3%A4%C3%A4-hyvinvointia

Mitä menetelmiä ekspressiivisessä taideterapiassa käytetään? Menetelminä käytetään mm. kuvaa, liikettä, kirjoittamista, draamaa ja keskustelua. Taiteen avulla pääsemme kosketuksiin myös omien tunteidemme ja aistiemme kanssa. Taiteen antamat välineet sopivat kaikille. Mitään ei tarvitse osata! Kaikki työt ovat yhtä arvokkaita.

Tässä linkki LinkedIn-profiiliini: https://www.linkedin.com/in/teija-larsson-25470145/